Fallstudie våren 2013

Lotta och Blixten har haft en del problem under hopptävlingar. Genom att använda Lotta som verktyg så kunde Lena Andersson se att Blixten hade problem med korset. Efter att ytterligare ha neutraliserat och balanserat Lotta, kunde Blixten röra sig lättare. Vid nästa hoppträning så bekräftade Lotta och Blixtens tränare att påskjutet nu var renare än tidigare.

”Det här är helt klart mysko! Och hade du frågat mig innan så hade jag sagt att det är svårt att tro på, men nu har jag ju resultatet här och ser att det också är en beständig förändring i Blixtens sätt att röra sig och jag har helt klart mindre ont i min ländrygg!”

(Lotta och Blixten heter egentligen något annat)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.